Kocahasanlı Merkez İlkokulu

Vizyon: Yetiştirdiği öğrencilerin niteliği ve başarısıyla model bir ilkokul olmak

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kocahasanlimerkezio.meb.k12.tr

Adres - Kocahasanlı Kasabası Akkale Mahallesi İlköğretim Sokak No 8 Erdemli Mersin

Kütüphane Kitap Sayısı :1475
Öğretim Şekli :Okulumuzda 2021.2022 eğitim öğretim yılı itibari ile tekli Öğretim Yapılmaktadır

Yerleşim Yeri - Kocahasanlı Mahallesi İlköğretim Sokak No: 10 Erdemli / MERSİN

Ulaşım Okulumuza ulaşım Kocahasan Koop minübüsleri, Mes Koop. minübüsleri ve Silifke Koop minübüsleri rahatlıkla yapılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun İle uzaklığı 40 km, ilçeye olan uzaklığı ise 5 km dir.